• White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

 

 

Av. de la Torre Blanca, 57

Sant Cugat del Vallès

+34 935 543 000

 

www.esadecreapolis.com

Partners

Empresa farmacèutica internacional dedicada a la innovació i investigació de malalties i el desenvolupament de medicaments i teràpies amb l’objectiu d’aportar valor a la societat.

Farmalogic logo.JPG

Central de compres referent en la distribució al per major de medicaments i productes sanitaris per l’ús humà, a través de la gestió per processos per garantir al client una distribució segura i eficient.

laCaixa.png

Compromís social i vocació de treball a favor de l’interès general, tant a través de la seva activitat financera com de la seva Obra Social, que finança i manté activitats de caràcter social, educatiu, cultural i científic.

Clece logo.jpg

Grup multiservei líder en serveis integrals i Facility Dervices que té com a objectiu millorar el benestar de la societat i oferir serveis de qualitat a empreses i institucions en tres àmbits diferents: serveis a les persones, edificis i a la ciutat i el seu entorn.

Abbott logo.jpg

Empresa dedicada al cuidat de la salut a través de la investigació, innovació i producció de productes per el diagnòstic, productes sanitaris, de nutrició i productes farmacèutics de marques genèriques per a millorar la salut possible en totes les etapes de la seva vida.

Esteve logo.jpg

Grup químic farmacèutic líder del sector que contribueix al benestar de la societat cobrint tota la cadena del medicament a través de les seves tres activitats principals: farmacèutica, química i de genèrics.

Tunstall logo.png

Ofereix solucions tecnològiques d’atenció i salut connectats a través de la prestació de serveis, desenvolupament de software i fabricació d’equips de teleassistència i telemonitorització de la salut.

Suara logo.jpg

Cooperativa de professionals compromesos en el sector de l’atenció a les persones en l’àmbit dels serveis socials, educació i formació, benestar social i ocupació i treball.

Col·laboracions realitzades

Quiron logo.jpg